Kostenbesparing, comfort en -meer sectorgericht- hogere teeltresultaten zijn de belangrijkste redenen voor isolatie. We willen warm wonen en werken, en het koel houden in de zomer. We willen daarnaast energie besparen én met adequate klimaatcontrole zorgen voor hoge rendementen. Voshol Warmte-Elektrotechniek werkt met diverse technieken en isolatiesoorten, natuurlijk afgestemd op de betreffende situatie en gewenste resultaten. We isoleren namelijk alleen niet ketelhuizen, werk- of productieruimtes, kantoren en opslaglocaties. Ook tanks, menggroepen, transport-, koel- en buitenleidingen beschermen we tegen externe invloeden. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de optimale oplossing voor specifieke wensen. Onze specialisten verzorgen eveneens concrete oplossingen in akoestische isolatie.

We isoleren met diverse materialen, zoals Rockwool, Armaflex en Isover Technipanel. Daarbij hebben onze vakmensen volop oog voor de afwerking. Hiervoor gebruiken we onder meer aluminium plaat, welke in onze eigen werkplaats op maat gemaakt wordt. Voor tanks en buitenleidingen zijn Plastisol Colorcoat oplossingen in alle kleuren voorhanden.

Maatwerk

Voshol Isolatie staat voor maatwerk. Alles wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats middels de moderne machines, maar ook met de hand als de situatie daarom vraagt. Wij maken onder andere aansluitkappen voor het aansluiten van LBK’s, Co2 ventilatoren en WTW units. Ook beluchting roosters (al dan niet geluiddempend) zijn geen probleem. Verder maken wij ook dak- en beluchtings doorvoeren met regenrand voor schoorstenen van elk formaat.

Projecten

  • Agrocare - Rilland
  • Agrocare – Wieringermeer
  • Boer & den Hoedt – Ridderkerk
  • Green 05 - Bergschenhoek
  • Kesgro – Middenmeer
  • Kwekerij Waalzicht – Poederoijen