warmte

Warmte

Voshol Warmtetechniek staat garant voor moderne warmtetechnische en - koelinstallaties. Lees meer over Warmte

elektra

Elektro

Voshol Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, vooral in de glastuinbouw.


Lees meer over Elektro

isolatie

Isolatie

Voshol Isolatie is dé isoleerder in de tuinbouwsector. Wij zorgen ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt door maatwerk te leveren.


Lees meer over Isolatie

duurzaamheid

Utiliteit

Voshol Energy gaat voor het gebruik van groene energie. Deze vorm van energie wordt ook wel duurzame energie genoemd.


Lees meer over Utiliteit

De juiste temperatuurbeheersing is van het grootste belang voor onze opdrachtgevers. Dat kan zowel om koelen en/of verwarmen gaan, al dan niet gecombineerd met andere vormen van luchtconditionering. Voshol Warmte-Elektrotechniek verzorgt al jaren geavanceerde kasverwarmingssystemen, CO2 installaties, installaties voor warmtekrachtkoppeling, warmte- en/of koudeopslag, koelinstallaties en ketelhuissystemen. Natuurlijk behoren -naast advies, ontwerp op maat en het installeren- service en onderhoud ook tot ons dienstenpakket.

Ook in systemen voor Het Nieuwe Telen lopen wij voorop. Door het tot stand brengen van een gecontroleerde luchtcirculatie wordt een gelijkmatiger klimaat gecreëerd. Het resultaat: geen kou en vochtproblemen meer, effectiever in energiegebruik en een hogere teeltopbrengst. De inzet van warmtebronnen geschiedt veel effectiever, wat aanzienlijke besparingen met zich meebrengt. Zelfs de rijping verloopt gelijkmatiger.