warmte

Warmte

Voshol Warmtetechniek staat garant voor moderne warmtetechnische en - koelinstallaties. Lees meer over Warmte

elektra

Elektro

Voshol Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, vooral in de glastuinbouw.


Lees meer over Elektro

isolatie

Isolatie

Voshol Isolatie is dé isoleerder in de tuinbouwsector. Wij zorgen ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt door maatwerk te leveren.


Lees meer over Isolatie

duurzaamheid

Utiliteit

Voshol Energy gaat voor het gebruik van groene energie. Deze vorm van energie wordt ook wel duurzame energie genoemd.


Lees meer over Utiliteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Voshol Warmte Elektrotechniek hoog in het vaandel staan. Zo wordt de eigen gebruikte energie opgewekt middels zonnepanelen en bestaat de verlichting in het gehele pand uit led verlichting. 

Als allround installateur kunnen wij onze specialismes goed gebruiken in de utiliteitsector. Het ontwerpen en installeren van klantspecifieke installaties is één van onze specialiteiten.

Middels gebouwbeheerssystemen is het mogelijk om het ideale klimaat per afdeling of etage te creëren. Middels een totaalconcept zorgen wij ervoor een project in zijn geheel uit te voeren door onze specialismes; verwarming en elektra te combineren.

Dit beperkt zich niet alleen tot de traditionele installaties, maar ook verduurzaming van de markt wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Warmte pomp installaties, PV- en zonthermische installaties zijn geen onbekend terrein. Er zijn reeds diverse projecten verwezenlijkt waardoor onze klant op een Maatschappelijk Verantwoorde manier kan ondernemen.

Ook na oplevering van een project bent u bij Voshol aan het juiste adres. Zo is de after sales care ondergebracht binnen een serviceteam welke 24/7 beschikbaar is.
Daarnaast is het tevens mogelijk servicecontracten af te sluiten waardoor u verzekerd bent van een optimaal draaiende installatie.

Particuliere sector

Binnen de particuliere sector is Voshol Warmte Elektrotechniek ook goed bekend. Wij zijn dan ook een geschikte partner voor de aankoop van uw cv-ketel/installatie, airconditioning of eventuele alternatieve warmte- en warmwatervoorzieningen.
Ook voor Particuliere installaties staat ons serviceteam 24/7 klaar, dus hoeft u nooit in de kou te zitten!

Voor het algemene onderhoud aan de Cv-installatie is het mogelijk een servicecontract af te sluiten. Gedurende dit contract zal er om de 1,5 jaar een onderhoudsbeurt worden ingepland om de bedrijfszekerheid van uw installatie te waarborgen.

Projecten

  • F&H Crone – Moordrecht
  • VVALO – Naaldwijk
  • DVM-Shifting – Den Haag
  • Haagsche Scholen – Den Haag
  • SO Natural - Moerkapelle