warmte

Warmte

Voshol Warmtetechniek staat garant voor moderne warmtetechnische en - koelinstallaties. Lees meer over Warmte

elektra

Elektro

Voshol Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, vooral in de glastuinbouw.


Lees meer over Elektro

isolatie

Isolatie

Voshol Isolatie is dé isoleerder in de tuinbouwsector. Wij zorgen ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt door maatwerk te leveren.


Lees meer over Isolatie

duurzaamheid

Utiliteit

Voshol Energy gaat voor het gebruik van groene energie. Deze vorm van energie wordt ook wel duurzame energie genoemd.


Lees meer over Utiliteit

Kostenbesparing, comfort en -meer sectorgericht- hogere teeltresultaten zijn de belangrijkste redenen voor isolatie. We willen warm wonen en werken, en het koel houden in de zomer. We willen daarnaast energie besparen én met adequate klimaatcontrole zorgen voor hoge rendementen. Voshol Warmte-Elektrotechniek werkt met diverse technieken en isolatiesoorten, natuurlijk afgestemd op de betreffende situatie en gewenste resultaten. We isoleren namelijk alleen niet ketelhuizen, werk- of productieruimtes, kantoren en opslaglocaties. Ook tanks, menggroepen, transport-, koel- en buitenleidingen beschermen we tegen externe invloeden. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de optimale oplossing voor specifieke wensen. Onze specialisten verzorgen eveneens concrete oplossingen in akoestische isolatie.

We isoleren met diverse materialen, zoals Rockwool, Armaflex en Isover Technipanel. Daarbij hebben onze vakmensen volop oog voor de afwerking. Hiervoor gebruiken we onder meer aluminium plaat, welke in onze eigen werkplaats op maat gemaakt wordt. Voor tanks en buitenleidingen zijn Plastisol Colorcoat oplossingen in alle kleuren voorhanden.