warmte

Warmte

Voshol Warmtetechniek staat garant voor moderne warmtetechnische en - koelinstallaties. Lees meer over Warmte

elektra

Elektro

Voshol Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, vooral in de glastuinbouw.


Lees meer over Elektro

isolatie

Isolatie

Voshol Isolatie is dé isoleerder in de tuinbouwsector. Wij zorgen ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt door maatwerk te leveren.


Lees meer over Isolatie

duurzaamheid

Utiliteit

Voshol Energy gaat voor het gebruik van groene energie. Deze vorm van energie wordt ook wel duurzame energie genoemd.


Lees meer over Utiliteit

Utiliteitsbouw en innovatie zijn bijna synoniem te noemen. Veel sectoren, de glastuinbouw niet in het minst, vragen om duurzame en effectieve oplossingen. Voshol Warmte-Elektrotechniek draagt daar volop aan bij. Het gaat om de juiste techniek op de juiste plek en om een effectieve inrichting van installaties, vaak ook nog zodanig ontworpen dat er ruimte voor groei is, letterlijk én figuurlijk.

Onze specialisten komen graag poolshoogte nemen, inventariseren wensen en verwachtingen, stellen een plan met een ontwerp op, en dragen op een betrokken wijze zorg voor de plaatsing, opstart en het onderhoud van systemen. Indien nodig integreren en optimaliseren ze bestaande voorzieningen.

Nieuwe telen

Eén van de manieren om snel en eenvoudig uw energiegebruik naar beneden te krijgen is “Het Nieuwe Telen”. Het nieuwe telen staat voor een energiezuinige teeltwijze met een optimale productie. Deze nieuwe aanpak stelt het gewas centraal en vermijdt onnodig verbruik van fossiele brandstoffen. Een simpele installatie aan de gevel zorgt voor het ontvochtigen van de lucht in de kas waardoor er meer schermuren kunnen worden gemaakt. Het warmteverlies is minder en er wordt op de gasrekening bespaard. Met deze nieuwe teeltstrategie is een energiebesparing van 30% of meer ten opzichte van de gangbare teelt mogelijk. Bovendien zijn de productkwaliteit en het teeltresultaat vaak beter dankzij een optimaal kasklimaat.