warmte

Warmte

Voshol Warmtetechniek staat garant voor moderne warmtetechnische en - koelinstallaties. Lees meer over Warmte

elektra

Elektro

Voshol Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, vooral in de glastuinbouw.


Lees meer over Elektro

isolatie

Isolatie

Voshol Isolatie is dé isoleerder in de tuinbouwsector. Wij zorgen ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt door maatwerk te leveren.


Lees meer over Isolatie

duurzaamheid

Utiliteit

Voshol Energy gaat voor het gebruik van groene energie. Deze vorm van energie wordt ook wel duurzame energie genoemd.


Lees meer over Utiliteit

Voshol Warmte-Elektrotechniek ontwikkelt en plaatst al decennialang elektrotechnische installaties, vooral voor de glastuinbouw. We zijn meegegroeid met de complexiteit van de moderne kassenteelt en bieden maatwerk in zwak- en sterkstroominstallaties, assimilatiebelichting en computersystemen, waaronder Priva klimaatcomputers. Daarbij maken we, mits het werkelijk iets toevoegt, graag gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en modernste voorzieningen. We volgen deze op de voet en passen toe wat werkelijk effect heeft.

Voshol technici verzorgen de bouw van schakelpanelen in eigen beheer. Dat maakt ons snel, betrokken en flexibel in de levering van maatwerk. Onze medewerkers zorgen voor een prettige, persoonlijke begeleiding en onze service monteurs staan 24/7 voor u klaar.

Wij zijn dealer in Priva klimaatsystemen, voor meer informatie over Priva: klik hier.