Voshol Warmte-Elektrotechniek energie(k) in de glastuinbouw

warmte

Warmte

Voshol Warmtetechniek staat garant voor moderne warmtetechnische en - koelinstallaties. Lees meer over Warmte

elektra

Elektro

Voshol Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, vooral in de glastuinbouw.


Lees meer over Elektro

isolatie

Isolatie

Voshol Isolatie is dé isoleerder in de tuinbouwsector. Wij zorgen ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt wordt door maatwerk te leveren.


Lees meer over Isolatie

duurzaamheid

Utiliteit

Voshol Energy gaat voor het gebruik van groene energie. Deze vorm van energie wordt ook wel duurzame energie genoemd.


Lees meer over Utiliteit

Voshol Warmte-Elektrotechniek is een advies-, ontwerp- en installatiebedrijf met als specialisme klimaatbeheersing. Dit doen wij op allerlei gebieden, variërend van de glastuinbouw tot woning- en utiliteitsbouw. We gaan innovatie daarbij niet uit de weg en hebben in de praktijk al vaak bewezen dat praktische oplossingen prima samen gaan met kostenbeheersing, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat is altijd maatwerk en vaak een samenkomst van onze verschillende disciplines: Warmte (ook koeling en ontvochtiging), Elektro (ook assimilatiebelichting) en Isolatie.

Om tot resultaatgerichte toepassingen te komen verdiepen we ons niet alleen in ons vakgebied. We hechten er tevens veel waarde aan om exact te weten wie onze opdrachtgever is. Centraal staan de klant en het proces. Onze oplossingen worden onderdeel van een groter geheel en moeten daar naadloos en bedrijfszeker in passen. Een uitdaging die we iedere keer opnieuw aangaan, bij zowel kleine als grote projecten. Wij begeleiden u vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de installatie en het onderhoud. We zijn graag die betrokken partner die er op een duurzame wijze voor zorgt dat u geen klimaatzorgen meer heeft. Daar is het milieu mee gebaat, maar vooral u!

Wij werken niet alleen in Nederland, ook op internationaal niveau zijn wij actief. Met projecten over heel de wereld, onder andere Amerika, Rusland en China, strekt onze kennis en ervaring tot ver over de grens.
Sinds 2010 hebben wij een Canadees dochterbedrijf: JV Energy Solutions Inc. Wereldwijd worden de Voshol technieken succesvol ingezet.

 

Radboud UA 300

Recent opgeleverd

 

Project: Radboud Universiteit
Plaats: Nijmegen
Land: Nederland

Voshol Warmte-Elektrotechniek heeft bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, t.b.v. de proeftuin en genenbank de verwarmings-, elektrotechnische en watertechnische installatie geleverd en geïnstalleerd.

Lees meer